INGREDIENTES
Arroz 1 copo
Ervilhas ½ copo
Cenoura 1
Cebola 1
Alho 2 dentes
Louro 1 folha
Salsa 1 raminho
Azeite q.b.
Sal q.b.
Faz um refogado com azeite, a cebola picada, o alho, uma folha de louro, a salsa picada e a cenoura picada e deixa refogar bem.
Mistura um copo de arroz, deixa frigir bem, junta-lhe 2 copos de água já a ferver e meio copo de ervilhas congeladas, e sal a gosto.
Ferve 18 minutos em lume brando.
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PEAS AND CARROT RICE
INGREDIENTS
Rice 1 cup
Peas ½ cup
Carrot 1
Onion 1
Garlic 2 cloves
Laurel 1 leaf
Parsley a few leafs
Olive-oil to taste
Salt to taste
In a pan, braise in the olive-oil, the chopped onion, the two well minced garlic cloves, the laurel leaf, the chopped leafs of parsley and the minced carrot, let it braise well.
Add a cup of rice, let it fry very well, then add 2 glasses of boiling water and half a cup of frozen peas, and salt to taste.
Let it boil for 18 minutes, in a small burner.
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